ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да направя запитване?
Бихте могли да го направите директно от менюто в ляво и бутон "Ние ще изготвим оферта за Вас", споделяйки вашите данни и контакти, както и детайли за планираното от Вас пътуване. Разбира се, можете да се свържете с нас по телефон и ние да отбележим критериите на Вашето запитване, което да обработим в срок до 24ч. Резервация се прави срещу депозит от 50% на общата стойност на туристическия пакет, освен ако не става въпрос за специална оферта и изискването е за 100% от стойността.


Как да получавам и следя вашите промоционални кампании?
Може да оставите Ваш и-мейл адрес в графата в ляво "Абонирай се за оферта". Ще получавате всички наши информационни бюлетини.
 

Ако нямам възможност да се срещна с вас в офиса, каква е процедурата по резервация?

Офисът ни е в София, но работим с много клиенти извън столицата, както и извън България. Това не е проблем, комуникацията протича по електронен път и всяко плащане се извършва по банка. По този начин всичко е писмено и документирано.

 

Какви документи е необходимо да нося със себе си в чужбина?

В Европейския съюз българските граждани пътуват с лични карти. Наличието и на задграничен паспорт би могло да спести неприятности при евентуална загуба на лична карта. При пътуване за страни извън ЕС международният Ви паспорт следва да има минимум 6-месечна валидност от датата на връщане в България.