Аржентина и Бразилия - в ритъма на Южна Америка 2018
 

Аржентина и Бразилия - пътуване в ритъма на Южна Америка

Дата: 11.03 – 23.03.2018

 

13 дни/ 10 нощувки/

4 нощувки Буенос Айрес

2 нощувки Игуасу

4 нощувки Рио

 

София - Буенос Айрес - Игуасу - Рио де Жанейро - София

 

 

Туристическа програма:

 

1-ви ден: 11.03.2018 София – Буенос Айрес

Полет от летище София в 19:05 часа с а/к Alitalia до Рим. Пристигане на летище Фиумичино в 20:00 часа. В 21:45 следва директен полет до Буенос Айрес.  

 

2-ри ден: 12.03.2018 Буенос Айрес

Пристигане на международно летище Езейза, Буенос Айрес в 07:55 часа. Посрещане в аржентинската столица от представители на партниращата агенция. Добре дошли в най-европейската южноамериканска столица – Буенос Айрес!

Туристическа обиколка с местен екскурзовод на южната част на града – 1-ва част (включена в пакетната цена). Посещение на историческия комплекс Пласа де Майо, със забележителните сгради – на парламента, известна още като Розовата къща, Катедралата, красивата историческа сграда от 18 век - Кабилдо. Множество архитектурни образци от 19 век по един от емблематичните булеварди Авенида де Майо. Обиколката продължава на юг, към най-старите райони на града. Пристигане в квартал Ла Бока – най-големият типичен италиански район, където колония от артисти и художници, със своите великолепни произведения, правят града известен по цял свят. Разходка по колоритната пешеходна улица Caminito” – родното място на тангото. Следва спирка пред Естадио Алберто Х. Армандо - стадионът е по-известен с прозвището си „Ла Бомбонера” (разглежда се отвън), където в най-популярния спортен клуб на Аржентина - „Бока Хуниорс”, е тренирала и футболната легенда Диего Марадона. Обиколката продължава на север, към Авеню 9 юли (най-широката улица в света), където се намира известният Обелиск – символ на града.

Около 14:00 часа - настаняване в хотел Pestana Buenos Aires Hotel 4* . Свободно време за почивка. Възможност за разходка по близкият до хотела бул. 9 Юли - най-широкият булевард в света, както и популярната търговска улица Флорида –една от най-атрактивните. Нощувка.

 

3-ти ден: 13.03.2018  Буенос Айрес

Закуска. Полудневна обиколка на северната част на Буенос Айрес – 2-ра част (включена в пакетната цена).

Ще посетите елегантните северни райони на града, като квартал Риколета, където френското архитектурно влияние предизвиква възхищение, предлагайки оживена картина. Преминаване през Експозиционния център, Юридическия факултет и Националния музей за изящни изкуства. Пристигане в квартал Палермо, изобилие от стари аристократични жилища с изглед към парка – 2500 акра парк, един от най-обичаните в града. Посещение на една от най-големите книжарници в Южна Америка и една от най-красивите в света Еl Ateneo Grand Splendid. В тази красива сграда в Буенос Айрес през 1919 година е открит театър Teatro Gran Splendid. През 2000 година сградата е преустроена в книжарница, като е запазен изключителния интериор, сцената, ложите и пищните балкони с орнаментика, а местата за публиката са превърнати в рафтове за книги, с прекрасни зони.

Свободно време или по желание* - възможност за допълнителни мероприятия (срещу доп. заплащане):

14:00 ч. – * Разходка с корабче по Тигре и делтата на река Парана

20:30 ч. -  *Вечеря + Танго шоу  в “La Esquina de Carlos Gardel” (с включени напитки). Нощувка в Буенос Айрес.

 

4-ти ден: 14.03.2018  Буенос Айрес

Закуска. Свободен ден за разходки в Буенос Айрес или възможност за допълнителни екскурзии, по желание*:

*Целодневна екскурзия Фиеста гауча шоу в традиционно ранчо в Аржентинската пампа – земя на гаучосите.

 

5-ти ден: 15.03.2018  Буенос Айрес

Закуска. Свободен ден за разходки в Буенос Айрес или възможност за допълнителни екскурзии, по желание*:

*Целодневна екскурзия до Монтевидео – Уругвай.

 

6-ти ден: 16.03.2018  Водопадите Игуасу от страната на Аржентина

Закуска. Трансфер до летището за вътрешен полет до Игуасу. Посрещане от агенцията партньор.

Следва ден, посветен на водопадите Игуасу от Аржентинска страна. Ще станете свидетели на невероятен природен спектакъл! ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ са сред най-мащабните прирородни феномени. Намират се на границата между Аржентина (80%) и  Бразилия (20 %).  Образувани са преди 120 милиона години и са най-големите водопади в света! Неслучайно, през 2011 година, са избрани сред 28 финалисти за едно от новите 7 чудеса на природата! Игуасу представлява съвкупност от около 275 водопада, създадени от реките  Игуасу и Парана непосредствено до устието ѝ. В зависимост от състоянието на водната маса в реката, броят на водопадите варира от 150 до 300, а височината им е между 40 и 82 метра. Средното количество вода от реката, което връхлита от водопадите, е около 1500 м3 в секунда, като през различните годишни сезони  варира между 500 и 6500 м3 в секунда. Разположени са под формата на подкова с дължина 2700 м. Най-впечатляващ от тях е водопадът „Дяволското гърло“. Водопадите са само част от национален парк Игуасу,който е най-големият субтропичен резерват в света и един от най-посещаваните туристически обекти в Южна Америка – близо 1 милион посетители годишно.

*По желание - “Nautical adventure” – мокро приключение с лодка под водопадите (заплаща се допълнително) ~около 45 USD

Фото пауза на границата на 3 държави – Аржентина, Бразилия и Парагвай!        . Настаняване в хотел Esturion 4*. Нощувка в Пуерто Игуасу.

 

7-ми ден: 17.03.2018  Водопадите Игуасу от страната на Аржентина

Закуска. Полудневен тур с местен екскурзовод на водопадите Игуасу от бразилска страна. Отново ще имате възможност да се насладите на „Голямата вода”, както звучи в превод  думата с индиански произход Игуасу.

Посещение на Птичия парк. Разположен до Националния парк Игуасу, това е най-големият парк за птици в Латинска Америка - забележително място, обитавано от над 1000 птици от около 150 вида от всички краища на Бразилия и различни части на света. Подгответе се за вълнуващо преживяване от контакта с птиците на това привлекателно място, където редките видове с екзотични цветове превръщат срещата  във фантастично шоу. Нощувка в Пуерто Игуасу.

 

8-ми ден: 18.03.2018 Игуасу от страната на Бразилия, Птичи парк / Рио де Жанейро

Закуска. Трансфер до летище Фоз до Игуасу за полет до Рио де Жанейро. /полетните часове подлежат на потвърждение/.

Посрещане от представители на агенцията партньор в Бразилия и трансфер до един от най-популярните курортни райони на Рио де Жанейро - Копакабана. Настаняване в хотел до брега на Атлантическия океан Windsor Excelsior Copacabana 4*, Superior rooms.  Нощувка в Рио де Жанейро.

 

9-ти ден: 19.03.2018  Рио де Жанейро

След закуска, полудневен тур в космополитния град Рио де Жанейро с местен екскурзовод (~ 6 часа, включен в пакетната цена),  до планината Корковадо, на чийто връх се намира един от най-известните монументи в света - статуята на Христос Спасителя, избрана през 2007 година за едно от 7-те съвременни чудеса на света! 

От всяко място в града, посетителите му могат да видят най-красивата картичка на Рио де Жанейро – знаменитата статуя на Исус Христос (открита през 1931 г.), разположена на хълма Корковадо, на 710 м над морското равнище. До статуята се стига със зъбчата железница, която минава през най-голямата градска гора в света. След това с панорамен асансьор, изграден в скалата -  изкачване до панорамната площадка, разположена около статуята.  Усещането от присъствието тук и гледката от това място не могат да бъдат описани с думи! След посещението на хълма Корковадо, обиколката продължава с панорамна обиколка наплажовете на Рио де Жанейро. Следва спирка при известния стадион Маракана - един от най-големите стадиони в света, където се проведе финала на 20-тото Световно първенство по футбол 2014, чийто домакин беше Бразилия. Фото пауза отвън и възможност за разглеждане на стадиона - за тези, които желаят (входната такса не е включена ~ 24 BR). Завръщане в хотела. Свободно време.                                                                            

Нощувка в Рио де Жанейро.

 

10-ти ден: 20.03.2018 - Рио де Жанейро

Закуска. Полудневна туристическа обиколка на Рио де Жанейро с местен екскурзовод, с посещение на другата основна забележителност в Рио – знаменитата скала Захарната глава (~ 4 часа, включена в пакетната цена).

По време на тура ще преминете през центъра на града, край църквата Канделария, исторически сгради, градския театър, националната галерия, Аркос да Лапа. Следва изкачване (на два етапа) с лифт до един от символите на града – Захарната глава (Sugar Loaf). Първата спирка на лифта е на височина 215 м, където ще имате възможност да направите панорамни снимки на залива Гуанабара и да видите моста, свързващ Рио де Жанейро и Нитерой, както и планината Корковадо. При втората спирка на лифта (395 м), при ясно време ще можете да видите плажовете на Копакабана и някои от плажовете на Нитерой, крепостта Санта Круз и да се насладите на спиращи дъха панорамни гледки към града. Завръщане в хотела.  Свободно време.      Нощувка в Рио де Жанейро.

* Вечерта - по желание, Rio by night вечеря в типичен ресторант + Ginga Tropical самба шоу (срещу доп. заплащане).

 

11-ти ден: 21.03.2018  Рио де Жанейро

Закуска. Свободен ден в „Града на чудесата”. Можете да се отдадете на разходки или да се насладите на слънчеви бани в един от най-известните плажове в света – Копакабана, да се разходите по Ипанема, да опитате блюда от бразилската кухня в някои от многобройните местни ресторанти или да разпуснете с кайпириня в някой от клубовете на Рио, под звуците на Боса нова - бразилски музикален жанр, съчетаващ самба и джаз...

* Възможност за целодневна екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс (срещу доп. заплащане).Нощувка в Рио де Жанейро.

 

12-ти ден: 22.03.2018  Рио де Жанейро – Европа

Закуска.Освобождаване на стаите до 12:00. Възможност за оставяане на багажа в помещение в хотела за съхранение на багаж.

Трансфер до международното летище за полет в 16:00 часа до София с прекачване през Рим.

 

13-ти ден: 23.03.2018  София

Пристигане в Рим в 07:00 часа. В 15:20 часа следва полет до София, пристигане на на Терминал 2 в 18:15 часа.

 

Допълнителна информация:

 • Програмата на водопадите Игуасу се провежда съобразно часовете на вътрешните полети!
 • Обслужването от местните екскурзоводи е на английски език/ испански език с превод на български език от водача на групата
 • За пътуването до Бразилия и Аржентина не се изискват визи и имунизации
 • минимален брой участници за осъществяване на eкскурзията: 15
 • Полетното разписание подлежи на препотвърждение.

 

Актуално разписание:

11.03 София 19:05 – Рим 20:00   

11.03 Рим 21:45 – Буенос Айрес 07:55 на 12.03

22.03 Рио де Жанейро 16:00 – Рим 07:00 на 23.03

23.04 Рим 15:20 – София 18:15

 

Анулации и неустойки по програмата:

В случай на отказ от туристическото пътуване /ТП/, заплатената сума се възстановява при следните удръжки:

 • до 100 дни преди датата на пътуване – без неустойки
 • от 99 до 80 дни преди датата на отпътуване – 10 % от стойността на ТП
 • до 79 дни до 45 дни преди отпътуване – размерът на депозита
 • от 44 до 0 дни - 100 % от стойността на ТП

 

Предимства на програмата:

 • Балансирана атрактивна екскурзионна програма, съчетана с кратка почивка в един от най-известните курорти в света Копакабана-настаняване в хотел край брега на Атлантическия океан
 • Директни вътрешни полети с удобни полетни часове и включени летищни такси
 • Потвърдени отлични 4 * хотели в Буенос Айрес, Пуерто Игуасу и Рио де Жанейро с централна локация
 • Хотелът в Буенос Айрес е на пешеходно разстояние от местни атракции и забележителности
 • Хотелът в Пуерто Игуасу разполага с басейн и джакузи сред тропическа градина
 • Хотелът в Рио де Жанейро е в центъра на курорта Копакабана, разполага с басейн на покрива с прекрасен изглед към плажа Копакабана и статуята на Христос, има включени за плажа чадър, шезлонги и кърпи
 • Цената включва всички описани в програмата трансфери и турове с комфортни автобуси, включени входни такси за Националния парк Игуасу от аржентинска страна, от бразилска страна, Птичия парк
 • Посещение на столицата на Аржентина - Буенос Айрес, един от най-красивите градове в Бразилия и света -  Рио де Жанейро и едно от новите природни чудеса на света - водопадите Игуасу
 • Опция за посещение на Уругвай
 • Водач-преводач от България по време на цялото пътуване

 

Допълнителни екскурзии и мероприятия - заявяват се и се заплащат в България!

 

Буенос Айрес

* Разходка с  корабче: Тигре и делтата на река Парана

Пътуване с автобус сред Libertador Avenue през елегантните северни покрайнини на департамент Vicente Lopez, Olivos, където се намира резиденцията на аржентинския президент; San Isidro, с неговата нео готическа катедрала и San Fernando, преди да продължите към Тигре. Този лабиринт от реки и канали в делтата на Тигре е любимо място за бягство през уикендите на местните жители повече от век. Със своите реки и многобройни зелени острови, осеяли пейзажа, Делта заема площ от 220 кв. км. Следва отпътуване от пристан Тигре, откъдето турът продължава по делтата на борда на типичен речен кораб през лабиринти от канали и потоци, острови, крайречни вили, викториански докове, английски градини и традиционни гребни клубове по делтата на река Парана. Намиращите се наблизо Lujan, Sarmiento, Tigre и San Antonio реки също са част от маршрута. След това корабчето се връща до пристанището, където ще Ви очаква автобус за обратен трансфер до хотела.

 

Цена: ~55 $ (регулярен тур – обслужване на английски и испански език). Включва: трансфер до /от пристанището на Тигре, екскурзовод, разходка с корабче. Обща продължителност: около 4 часа

 

* ТАНГО шоу с включени вечеря и напитки в “La Esquina de Carlos Gardel”

Забележителен шоу спектакъл в родината на тангото, който се провежда в  „Ъгълът на Карлос Гардел” – театърът носи името на популярния  аржентински танго изпълнител, композитор и актьор – Карлос Гардел. Изискана шоу програма, изпълнена от професионални танцьори, музиканти, певци в красива театрална зала.  Преди представлението се предлага вечеря с традиционни ястия от аржентинската кухня и напитки - по избор от меню. Вечерята започва в 21:00 ч. Шоуто започва в 22:30 ч., завършва около  00:00.

 

Цена: ~ 130 $. Включва: частен трансфер, екскурзовод, вечеря с напитки и богата шоу програма. Прод:  ~ 4 часа.

 

* Екскурзия до Ранчо Санта Сузана в Аржентинската пампа. "Фиеста Гауча" шоу с включен обяд и напитки.  Ще имате възможност да се запознаете с живота, бита и невероятните умения на гаучосите – аржентинските „каубои”След закуска, отпътуване с автобус към Лос Кардалес, на ~ 80 км от Буенос Айрес, където се намира ранчото Санта Сузана. Посрещане с коктейл с напитка и „емпанадас” (традиционни хапки от месо в тесто) за добре дошли.  Желаещите могат да се включат в традиционните мероприятия, провеждани в ранчото. На обяд – традиционно аржентинско барбекю – незабравим спектакъл от месо,  печено на открит огън, наденички, печено пиле и разнообразие от салати, домашно приготвени сладкиши за десерт  и типичния зелен чай „мате”. Ще набюдавате фолклорно шоу с музика на живо, последвано от демонстрации на Гаучо умения, традиционни игри, конни надбягвания.

Цена: ~150 $ (регулярен тур, обслужване на английски и испански език) Включва: трансфер с автобус, обслужване от местен екскурзовод, богат обяд, напитки, езда на коне, шоу програма. Обща продължителност: около 8 часа

 

* Екскурзия до столицата на Уругвай – град Монтевидео. Пътуване с хидрофойл, около 2 часа и 15 мин

Рано сутринта, трансфер до пристанището, за отплаване към Монтевидео. Пристигане и посрещане от местен екскурзовод. Обзорна екскурзия на града. Свободно време. Трансфер до пристанището и отплаване към Б.Айрес.

Допълнителна информация: целодневна екскурзия – тръгване от хотела в 06:00 ч. сутринта, връщане в хотела късно вечерта – около 22:00 часа. Турът е изморителен! Обща продължителност: около 15-16 часа.         Екскурзията се осъществява при минимум 10 записани туриста. Цена:  ~ 390 $ (частен тур). Включва: трансфери от / до хотела, фериботни билети, целодневен тур в  Монтевидео - само с  местен екскурзовод , на английски език.

 

Рио де Жанейро

 

* Rio by Night- вечеря + Платаформа самба шоу

Вечеря в типичен бразилски ресторант. Платаформа шоу - Шоуто „Go Brazil 500 Years”, пресъздадено от група артисти от Платаформа шоу, разказва цялата бразилска история от нейните културни корени до днес, като представя всички ритми и характерни мелодии в забележителна хореография, а на финала – впечатляващи самба костюми и ритми. В края на шоуто, ще имате възможност да се снимате с участниците в шоуто, които минават през публиката в залата.Цена: ~ 130 $. Включва: частен трансфер, екскурзовод, вечеря (без включени напитки), пищен шоу спектакъл! Обща продължителност: около 5 часа

 

* ANGRA DOS REIS – Целодневна екскурзия до лагуните на залива Ангра дос Рейс, с включен обяд

Рано сутринта - отпътуване с автобус към Зеленото крайбрежие. На ~150 км западно от Рио де Жанейро е разположен районът Ангра дос Рейс, който представя ландшафт на повече от 100 острова. Круиз (около 4 часа) с типична лодка сред някои от най-красивите острови, спирка на тропически остров -  ще имате възможност да поплувате в изумрудените води и да направите слънчеви бани.Обяд на лодката.Отпътуване с автобус обратно към Рио и завръщане в хотела късно вечерта. Продължителност: около 12 часа. Цена: ~ 75 $  (регулярен тур, обслужване на английски език). Включва: регулярен трансфер с автобус, екскурзовод, разходка с лодка, обяд.

 

Забележка:  Цените и часовете на допълнителните мероприятия са ориентировъчни и подлежат на препотвърждение до месец преди датата на отпътуване. Заявяват се и се заплащат в България!

 

Национален парк ИГУАСУ

 • Nautical Adventure Tour – „Мокро приключение” с  лодка по реката и под водопадите (аржентинска страна)

~45 $ (продължителност: около 20 минути)

 

 • Полет с  хеликоптер над водопадите Игуасу (от бразилска страна) –  ~120 $ (около 15 минути) – заявява се и се заплаща само на място, в зависимост от метеорологичните  условия.

 


Цената включва

Самолетен билет София–Лондон-Буенос Айрес / Рио де Жанейро–Лондон-София с включени летищни такси и багаж до 23 кг на човек;

Самолетен билет Буенос Айрес – Игуасу с включени летищни такси и багаж до 23 кг на човек;

Самолетен билет Игуасу – Рио де Жанейро с включени летищни такси и багаж до 23 кг на човек;

Всички описани в програмата трансфери и екскурзии с местни екскурзоводи; комфортни автобуси;

3 нощувки със закуски в централно разположен хотел Pestana Buenos Aires Hotel 4* в Буенос Айрес;

Две полудневни туристически обиколки на Буенос Айрес;

2 нощувки със закуски в централно разположен хотел Esturion 4* в  Пуерто Игуасу;

Целодневен тур на водопадите Игуасу от аржентинска страна с включени входни такси;

Полудневен тур на водопадите Игуасу от бразилска страна с включени входни такси;

Посещение на Птичия парк от бразилска страна с включени входни такси;

4 нощувки със закуски в хотел Windsor Excelsior Copacabana 4* в Рио де Жанейро, до плажа на Копакабана;

Полудневен сити тур в Рио до планината Корковадо и статуята на Христос - изкачване с железница, с включени билет и входни такси и посещение на стадиона Маракана (без включена входна такса);

Полудневна обиколка на Рио с посещение на хълма Захарната глава - изкачване с кабинков лифт;

Обслужване на английски език от местни екскурзоводи по време на всички трансфери и екскурзии по програмата;

Медицинска застраховка с асистанс покритие 20 000 евро;

Водач от туроператора по време на цялото пътуване, който ще превежда на български език;

Цената не включва

 • Допълнителни мероприятия и екскурзии по желание и разходи от лично естество;
 • Застраховка „Отмяна на пътуване” – допълнителна информация можете да получите в офисите ни.

 

 Аржентина и Бразилия - в ритъма на Южна Америка 2018


 

Пакетна цена с включени летищни такси:

Дата

На човек в двойна стая

Единична стая

 

Трети възрастен на доп. легло

11.03.2018 г.

2636 Евро / 5155 Лева

3156 Eвро / 6173 Лева

2386 Евро / 4667 Лева

 

Пакетната цена е в евро/ лева и включва:

 • Самолетен билет София–Рим-Буенос Айрес / Рио де Жанейро– Рим - София с включени летищни такси
 • Самолетен билет Буенос Айрес – Игуасу с включени летищни такси и багаж до 23 кг на човек;
 • Самолетен билет Игуасу – Рио де Жанейро с включени летищни такси и багаж до 23 кг на човек;
 • Всички описани в програмата трансфери и екскурзии с местни екскурзоводи; комфортни автобуси;
 • 4 нощувки със закуски в централно разположен хотел Pestana Buenos Aires Hotel 4* в Буенос Айрес;
 • Две полудневни туристически обиколки на Буенос Айрес;
 • 2 нощувки със закуски в централно разположен хотел Esturion 4* в  Пуерто Игуасу;
 • Целодневен тур на водопадите Игуасу от аржентинска страна с включени входни такси;
 • Полудневен тур на водопадите Игуасу от бразилска страна с включени входни такси;
 • Посещение на Птичия парк от бразилска страна с включени входни такси;
 • 4 нощувки със закуски в хотел Windsor Excelsior Copacabana 4* в Рио де Жанейро, до плажа на Копакабана;
 • Полудневен сити тур в Рио до планината Корковадо и статуята на Христос - изкачване с железница, с включени билет и входни такси и посещение на стадиона Маракана (без включена входна такса);
 • Полудневна обиколка на Рио с посещение на хълма Захарната глава - изкачване с кабинков лифт;
 • Обслужване на английски език от местни екскурзоводи по време на всички трансфери и екскурзии по програмата;
 • Медицинска застраховка с асистанс покритие 20 000 евро;
 • Водач от туроператора по време на цялото пътуване, който ще превежда на български език;

 

    Пакетната цена не включва:

 • Допълнителни мероприятия и екскурзии по желание и разходи от лично естество;
 • Застраховка „Отмяна на пътуване” – допълнителна информация можете да получите в офисите ни.

 

Необходими документи и условия на записване:

 • Международен паспорт, валиден минимум 6 месeца от крайната дата на пътуването;
 • 2000 лв.  депозит при резервация и сключване на договор за туристическо пътуване;
 • Копие от международен паспорт;

Pestana Buenos Aires
БУЕНОС АЙРЕС, АРЖЕНТИНА

Този 4-звезден хотел е обявен от няколко авторитетни издания за най-добрия хотел в най-добрата част на Буенос Айрес. В сърцето на Буенос Айрес, на един от най-известните булеварди в света „9-ти Юли”, известен като най-широкия булевард в света. Pestana Buenos Aires се намира само на 600 метра от обелиска на Буенос Айрес и 700 метра от известната търговска улица Флорида.

Стандартните стаи в хотела са модерно обзаведени, предлагащи всички удобства за приятен престой. На разположение на гостите в хотела са: американски а ла карт ресторант, традиционен пъб, зала за срещи, фитнес зала, сауна, безплатен Wi-Fi интернет, вътрешен басейн

Хранене:  закуска на блок маса

 

Допълнителна информация: 

на пешеходно разстояние от хотела (около 15 минути) се намират известните кафе Тортони, Театър Колон. Не пропускайте да изпиете чаша кафе в Café Tortoni, открито през 1858 г., средище на културния и политически елит, обявено за Национален исторически паметник на Аржентина. Разходете се до театър Colon.

Виж още...

Esturion 4*
ПУЕРТО ИГУАСУ, АРЖЕНТИНА

Хотелът се намира на 600 м от центъра на Пуерто Игуасу,и на 150 метра от известната точка за наблюдения на трите държави ( Бразилия, Парагвай, Аржентина ). На 15 км от Национален парк Игуасу, на 19 км от международното летище Puerto Iguazu (Аржентина), на 25 км от междунар. летище FozdoIguazu (Бразилия)

Стандартни стаи: LED телевизор, баня, сешоар, кабелна телевизия, индивидуален климатик, телефон, мини бар, кафе и чай, безплатен Wi-Fi достъп.

Необходим е преходник за електрическата мрежа! Може да се вземе от рецепцията.

На разположение на гостите на хотела са:  градина с джакузи и открит басейн с детска секция (предлагат се кърпи за басейна), солариум, сауна, стая за масаж, фитнес зала, зала за игри с тенис маса, магазин за подаръци, безплатен Wi-Fi достъп, лоби бар, бар при басейна - предлага разнообразие от сандвичи, пици и коктейли, на които можете да се насладите заобиколени от природата в приятна атмосфера; Хранене: богата закуска на шведска маса

Виж още...

WINDSOR EXCELSIOR COPACABANA4*
РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, БРАЗИЛИЯ

Хотелът е отличен избор за перфектно качество, обслужване и локация. Намира се в топ центъра на един от най-популярните световни курорти - Копакабана, само улица го дели от пешеходната алея и огромния прекрасен плаж на Копакабана. Предлага забележителна панорамна гледка към курорта, океана, хълма Захарната глава.
Разполага с 233 елегантно обзаведени просторни стаи със съвременен интериор:
Standard, Superior rooms, Executive Superior, Deluxe, Junior Suite иExecutive Suite
В стаите: централна климатизация (с индивидуален контрол), кабелна телевизия, телефон, мини бар, радио, сейф, електронен часовник, сешоар, огледало за грим, Wi-Fi интернет достъп
Гледката от терасата на покрива на хотела, където се намират бара и басейна, е изумителна. Тук, с питие в ръка, можете да се насладите на фантастичен залез. За обяд и вечеря ресторантът на хотела предлага богато и качествено меню със специалитети от бразилската и международна кухни.
На разположение на гостите са още: сауни (суха и мокра) и фитнес център. Чадъри, шезлонги и плажни кърпи се предоставят на плажа - срещу специална карта, която гостите получават при настаняване. Рум-сървиз е на денонощно разположение. Безплатен Wi-Fi интернет достъп.
Хранене: богата и разнообразна тропическа закуска на шведска маса

Виж още...